Γενικός Καθαρισμός – Partizan Cafe Bar Restaurant

Γενικός Καθαρισμός – Partizan Cafe Bar Restaurant

Αναλάβαμε τον γενικό καθαρισμό του παλιού μαγαζιού cafe – bar «Partisian» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μετά από ανακαίνιση του, παραδίδοντας το έργο με πλήρη επιτυχία και έτοιμο να λειτουργήσει ξανά.


Partizan Cafe Bar Restaurant
Η αισθητική της ψυχαγωγίας άλλαξε με την άφιξη του «Partizan Café Bar Restaurant» στο πάλαι ποτέ εμπορικό κέντρο της πόλης. Ένα νεοκλασικό κτήριο του 1920, με χώρους που μαρτυρούν μια έντονη εμπορική και βιομηχανική ιστορία, μετατρέπεται στον απόλυτο χώρο ψυχαγωγίας, κρατώντας τη μυρωδιά και την αύρα της μεταβιομηχανικής αισθητικής, κάνοντας τα μεγάλα loft του Παρισιού και της Νέας Υόρκης να έχουν βρει ισχυρό αντίπαλο! Το «Partizan Café Bar Restaurant» διαθέτει πολυσχιδή χαρακτήρα. Οι δράσεις του πολλές, εκθέσεις, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, προβολές, dj sets και όλα αυτά σε έναν artistic χώρο, που μαγεύει από την πρώτη ματιά.

Μια αφορμή για έναν καφέ, μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για μια έκθεση φωτογραφίας, το χειροκρότημα για μια συναυλία, το τρελό dancing από τους ρυθμούς γνωστών dj’s, την συγκίνηση μιας παράστασης, ή ακόμα την αφορμή για ένα ποτό, ή ένα υπέροχο γεύμα, ή δείπνο. Αυτό είναι το «επαναστατικά» αυθόρμητο «Partizan».

Διεύθυνση: Βαλαωρίτου 29, Θεσσαλονίκη

Κρατήσεις: 2310543461