Νέα Συνεργασία – Μονόπετρο Χαλκιδικής

Νέα Συνεργασία – Μονόπετρο Χαλκιδικής

Αναλάβαμε τον πρώτο καθαρισμό της Ξενοδοχιακής Μονάδας και τους τακτούς κααθρισμούς.


Το Monopetro απέχει μόλις 30μ. από την αμμώδη παραλία Μονόπετρο και 3χλμ. από τη Μεταμόρφωση. Προσφέρει καταλύματα με μικρή κουζίνα και αίθριο με ανεμπόδιστη θέα στον κόλπο της Κασσάνδρας και στον κήπο.Όλα τα διαμερίσματα του Monopetro είναι κλιματιζόμενα, ενώ τα περισσότερα αποτελούνται από 2 ορόφους. Είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση LCD, DVD player και σαλόνι με τζάκι. Όλες οι μονάδες προσφέρουν δωρεάν Wi-Fi.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν μπάρμπεκιου, γήπεδο beach volley και γήπεδο ποδοσφαίρου στην άμμο. Η παραθαλάσσια Νικήτη βρίσκεται σε απόσταση 7χλμ., ενώ o Όρμος Παναγίας είναι στα 14 χιλιόμετρα. Υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.

Το κατάλυμα αυτό βρίσκεται επίσης σε μία από τις τοποθεσίες με την καλύτερη βαθμολογία στη Μεταμόρφωση! Αρέσει περισσότερο στους επισκέπτες σε σχέση με άλλα καταλύματα στην περιοχή.

Αυτό το κατάλυμα έχει αξιολογηθεί ως αυτό με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στη Μεταμόρφωση! Εδώ τα χρήματα των επισκεπτών έχουν μεγαλύτερη αξία σε σχέση με άλλα καταλύματα στην πόλη.