Δωροκάρτες Ticket Compliments στην fronteasy

Δωροκάρτες Ticket Compliments στην fronteasy

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας φροντίσαμε να συνεργαστούμε με την παγκοσμίου φήμης εταιρία Edenred – Ticket Compliments.

Από σήμερα μπορείτε να εξοφλήσετε τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε με τις δωροεπιταγές και τις κάρτες από την Edenred.


Στην Edenred συνεχίζουμε να εξελίσσουμε τις λύσεις που κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη, και σας παρουσιάζουμε την ολοκληρωμένη σειρά προπληρωμένων καρτών Ticket Compliments®.
Η κάρτα Ticket Compliments® είναι ένα ιδανικό εργαλείο παρότρυνσης και επιβράβευσης για προωθητικά προγράμματα, καθώς και ένα «έξυπνο» δώρο για γιορτές και ειδικές περιστάσειςΕίναι πολύ απλή στη χρήση και χρησιμοποιείται ως μέσο πληρωμής σε όλο το δίκτυο επιχειρήσεων που διαθέτουν τερματικό POS, στην Ελλάδα, στο εξωτερικό και σε online αγορές!

Με την κάρτα Ticket Compliments® σας δίνετε η δυνατότητα να πείτε «ευχαριστώ» και «μπράβο» στους ανθρώπους σας, στον συνάδελφο που πέτυχε τους στόχους του, στην ομάδα που τα κατάφερε, στους πιστούς σας συνεργάτες που χρόνια τώρα συνεχίζετε μαζί.

Η κάρτα Ticket Compliments® αποτελεί το εργαλείο επιβράβευσης στην καμπάνια και στο brand σας, για ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα των marketing ενεργειών σας.

Η επιβράβευση παίρνει την μορφή που εσείς επιθυμείτε πάντα με την εγγύηση και το κύρος της Edenred και το εύρος του δικτύου της MasterCard!