Γενικός Καθαρισμός – Αποθήκης Life – T

Γενικός Καθαρισμός – Αποθήκης Life – T

Αναλάβαμε τον γενικό καθαρισμό της αποθήκης Life – Tμε στο λιμάνι με πλήρη επιτυχεία.


Η LI.FE-T ιδρύθηκε το 1996 με έδρα την Κομοτηνή από τον κο Γεώργιο Νικολαΐδη και αποτελεί την μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής υγρών λιπασμάτων που δραστηριοποιείται σε πανελλαδικό επίπεδο. Η εταιρία πήρε το όνομα της από τα αρχικά LIQUID FERTILIZERS OF THRACE (Υγρά Λιπάσματα Θράκης) και έχει ως σύμβολο της, τους Αγίους Αναργύρους. Καταλαμβάνει έκταση 5.000 m2 επί συνόλου οικοπεδικών εγκαταστάσεων 40.000 m2 στην ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής.

Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη μονάδα στην οποία έχουν εφαρμοστεί όλα τα μέσα ηλεκτρονικού ελέγχου και παρέμβασης. Οι παραγωγικές διαδικασίες είναι πλήρως αυτοματοποιημένες και ελεγχόμενες από κεντρικό υπολογιστή.

Η μονάδα αποτελείται από 3 γραμμές παραγωγής και είναι σχεδιασμένη ώστε να παρέχει μεγάλη δυνατότητα ευελιξίας. Τρία χρόνια μετά το ξεκίνημα της, η LI.FE-Tεισήλθε απόλυτα επιτυχημένα και στην αγορά των κοκκωδών λιπασμάτων (έτος 1999), ενώ πρέπει επίσης να ειπωθεί ότι όλα αυτά τα χρόνια επενδύει τόσο στην ανάπτυξη της όσο και σε καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Η δυναμική αυτή πορεία ανάπτυξης επιβεβαιώθηκε φυσικά με την λειτουργία από τις αρχές του 2006 μιας νέας περιφερειακής μονάδας παραγωγής κοκκωδών λιπασμάτων στην Γέφυρα Θεσσαλονίκης (Δ.Δ. Αγ. Αθανασίου).

Κατά συνέπεια, η εταιρία αποτελώντας πλέον τον ηγέτη της Ελληνικής αγοράς σε ότι αφορά τα υγρά λιπάσματα, συνεχίζει την ανοδική της πορεία και στα κοκκώδη, όπου παράγει και διακινεί ετησίως περίπου 100.000 tn λιπασμάτων σε Ελλάδα και γειτονικές χώρες.